Kuka ja mitä?

Tarja alias Luontopöllö

Luontopöllö blogi saa alkunsa rakkaudesta luontoon. Luonnon keskellä aikani pysähtyy, aistini herkistyvät, mieleni ja kehoni rentoutuvat. Tarja alias Luontopöllö eli minä olen varhaiskasvatuksen opettaja ja ympäristökasvattaja. Varhaisessa lapsuudessa opitut tavat kantavat pitkälle tulevaisuuteen. Ympäristötietoisuuden lisääntyminen sekä ympäristövastuullisen käyttäytymisen omaksuminen on välttämätöntä, jotta maailmamme lisääntyviin haasteisiin vastataan tulevaisuudessa yhä määrätietoisemmin. Luonnon monimuotoisuus säilyy vain jos sille annetaan mahdollisuus.

 

Luontopöllönä haluan jakaa kokemuksiani luonnosta ja luonnossa toimimisesta. Blogistani tulet löytämään ideoita luonnossa ja ulkona oppimiseen, lasten kanssa toimimiseen sekä kestävän kehityksen eteenpäin viemiseen.

 

Tervetuloa jakamaan kanssani ihanan ja elintärkeän luontomme tarjoamaa kauneutta, viisautta, voimaa, terveyttä ja hyvinvointia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *