Varhaiskasvatus

Retkeilytaidot pupujen kanssa 🐰

 

TÀllÀ viikolla vietetÀÀn valtakunnallista Partioviikkoa. Viikon tarkoituksena on tehdÀ partiotoimintaa nÀkyvÀksi yhteiskunnassa mm. erilaisten tapahtumien kautta. Partioviikko myös innostaa kokeilemaan partioon liittyviÀ taitoja esim. pÀivÀkodeissa, eskareissa ja kouluissa.

 

Partioviikon kunniaksi Luontopöllö kehitteli yhdessÀ pupuja taiteilevan kollegan kanssa muutaman retkeilytaitoihin liittyvÀn tehtÀvÀn. TehtÀvÀt soveltuvat vaikkapa pÀivÀkodin tai koulun metsÀretkellÀ toteutettaviksi.

 

Kiitos jĂ€lleen kerran taitavalle kollegalle Astalle, joka sukkelaan laittoi puput touhuilemaan paperille ohjeiden mukaan ❀

 

Oikein mukavia retkeilyhetkiĂ€ kaikille 💚

Valmiit retkeilykortit löydÀt klikkaamalla pupuja:

https://🐰drive.google🐰.com🐰/file/d/1RN🐰D0pv5tb🐰ZuItST🐰FpkDj🐰fLLo🐰Ou-7S🐰SSb/v🐰iew?usp🐰=sharing🐰

 

 

 

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *