Luontorakkaus

Luontopöllön kesäkukkabingo

Kesä ja kärpäset… niin ja luonnon kesäkukat! 💛🌼💛

Keskikesällä luonnonkukkien loisto on parhaimmillaan. Kukat ovat ainakin itselleni tärkeä osa Suomen kesää. Kukkia ihastellaan ja tuoksutellaan, niitä kerätään maljakoihin tai sidotaan seppeleiksi, syötäviä kukkia käytetään mm. kakkujen koristeeksi tai rohdoskäyttöön, osa kukista toimii myös kauneudenhoidossa.

Luonnossa kasvavat kesäkukat kuuluvat tietysti myös juhannusperinteisiin, kukapa ei olisi kokeillut juhannustaikoja erilaisia kukkia tyynyn alle keräten. Juhannuksen inspiroimana syntyi Luontopöllön kesäkukkabingo, joka innostaa pysähtymään ja havainnoimaan kesän kukkaloistoa. Bingosta löytyy Luontopöllön retkipolkujen varsilta löytyneitä kukkia valmiina kuvina ja siihen voi kirjata ylös myös muita havaitsemiaan luonnon kesäkukkia.

 

Ihanaa ja aurinkoista juhannusta ☀️

 

Valmiin, tulostettavan kesäkukkabingon löydät klikkaamalla kukkia:

https://🌼drive.google.com/file/d/🌼1cOGGqwdLXkrwA7uivw🌼fs3NeNn5aNG1rD/view?usp=sharing

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *