Varhaiskasvatus

RIIMIPARIT – Tunteet Hukassa el√§inhahmot ūüíö

Suomen Ladun Tunteet Hukassa Рmetsäseikkailun materiaali on monipuolinen ja siinä riittää sisältöä tunnekasvatukseen vaikka läpi koko toimintakauden. Kävin Tunteet Hukassa -koulutuksen syksyllä 2020 eli materiaali on ollut käytössäni jo hyvän tovin. Perinteisten metsäseikkailujen lisäksi olen hyödyntänyt materiaalia myös muuten Рihanat tunteikkaat eläinhahmot ovat olleet mukana jopa ruokakasvatuksessa kun olemme käyneet läpi erilaisia ruokaan ja ruokailuihin liittyviä tunteita.

Vastikään käytin materiaalia päiväkodillamme järjestetyssä koko perheen pihaseikkailussa, jolloin myös lasten huoltajat pääsivät kurkistamaan Tunteet Hukassa maailmaan. Tässä tapahtumassa otin käyttöön myös jo aiemmin kirjoittamani riimiparit, joissa seikkailevat samat eläimet tunteineen. Nämä olivat tykättyjä ja tapani mukaan jaan ne myös teidän muiden käyttöön tulostettavana versiona. Riimiparit ovat kiva lisä Tunteet Hukassa -metsäseikkailuihin, mutta niitä voi toki käyttää myös muuten.

Mukavia riimittelyhetkiä!

Riimiparit löytyvät klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

https://drive.google.com/file/d/1b844wUdpIjVB5GohQLL-p2Y_rD0Qhg7b/view?usp=sharing

(2) Kommentit

  1. Susanna Mäki says:

    Huippu materiaalia!

  2. Pirjo Kettunen says:

    Ihania juttuja teillä. Tunteet ovat olleet aiheena koko lukukauden meillä Nurmeksessa seurakunnan päiväkerho/perhekerhoissa. Hyötyä on !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *